CNC gereedschap voor CNC freesmachines

Bent u op zoek naar CNC gereedschap voor uw CNC (nesting) bewerkingscentrum? De gereedschap specialisten van Veldman Slijptechniek leveren een groot assortiment aan CNC gereedschap welke geschikt zijn voor gebruik in CNC freesmachines en bewerkingscentra van onder andere Morbideli, Weeke, SCM, Biesse, Alberti, Bussellato, C.R. Onsrud, Casadei, CMS Spa, Reichenbacher, Homag, Holzher, IMA, Multicam, Maka systems en Masterwood.
CNC gereedschappen voor CNC freesmachines en CNC bewerkingscentra

CNC gereedschappen

Onze CNC gereedschappen zijn geschikt voor gebruik in alle populaire CNC freesmachines waaronder de Biesse Rover, de DRILLTEQ en CENTATEQ Van Homag, de PRO-master houtbewerkingsmachines van Holzher en de Routech CNC machines van SCM. Uiteraard kunnen onze CNC gereedschappen ook gebruikt worden in de minder bekende CNC machines van de overige merken.

Of het nu gaat om nesting bewerkingen, het maken van deur- en raamkozijnen of het maken van strijk- en afschuinbewerkingen op hout, wij kunnen voor u het juiste CNC gereedschap leveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere spiraalfrezen, profielfrezen, meubeldeurenfrezen, spilfrezen, verlijmfrezen, drevel- en doorgangsboren en spantanghouders.

Neem voor het complete overzicht aan CNC gereedschappen een kijkje op onze pagina CNC frees- en opspangereedschap.

Holzher CNC bewerkingscentrum

Boorhouder

Wilt u gaan boren met uw CNC bewerkingscentrum? Met onze boorhouder welke leverbaar isin een links en rechtsdraaiende uitvoering kunt u eenvoudig en snel CNC boren in onder andere hout en plaatmateriaal.

CNC aggregaten

Heeft u een CNC freesmachine en bent u zoek naar een frees-, boor- of zaagaggregaat? Wij kunnen diverse frees-, boor- en zaagaggregaten leveren welke geschikt zijn om te gebruiken in CNC bewerkingscentra van onder andere Biesse Rover CNC, Homag en SCM. U heeft hierbij de keuze uit ISO30 en HSK63F aggregaten in ER16, ER25 en ER32 specificatie.

Diamant gereedschap voor CNC machines en CNC bewerkingscentra

CNC diamantgereedschap

Naast CNC gereedschap leveren wij ook (PKD) diamantgereedschappen voor CNC freesmachines. Zo leveren wij onder andere diamant kantenlijmfrezen, diamant schachtfrezen, diamant groeffrezen, diamant boren, diamant strijkfrezen en hoogwaardige diamantzaagbladen (formaatzagen, opdeelzagen en ritszagen).

Voor het complete overzicht van CNC diamantgereedschap kunt u een kijkje nemen op onze pagina van diamantgereedschap. Heeft u vragen over ons diamantgereedschap of wilt u graag advies ontvangen over de toepassing van diamantgereedschap? Neem dan contact met ons op.