Systeem schaafmessen

Systeem schaafmessen

Heeft u nieuwe systeem schaafmessen nodig voor uw vlakbank, schaafbank of vandiktebank? Wij leveren een breed assortiment schaafmessen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen! Een groot aantal schaafmessen voor uw houtbewerkingsmachine zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar.

Alle schaafmessen voor de populaire systemen waaronder Tersa systeem, Bulldozer en Centrolock kunnen wij leveren in zowel HM als HSS 18% kwaliteit. Zit uw maat er niet tussen? Wij kunnen vrijwel iedere tussenliggende maat leveren. Vul het aanvraagformulier voor schaafmessen op maat zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op.

Tersa schaafmessen voor het Tersa systeem

Bent u op zoek naar nieuwe Tersa systeem schaafmessen voor het snelwisselsysteem van Tersa dat gebruikt wordt bij professioneel schaven? Ook voor messen voor het Tersa systeem tegen de beste prijzen bent u bij Veldman Slijptechniek aan het juiste adres.

De Tersa systeem messen zijn leverbaar in HM, HSS 18% en HSS M42 kwaliteit. Staat uw maat niet in de tabel? Wij kunnen vrijwel iedere tussenliggende maat Tersa systeem schaafmessen leveren. Vul het aanvraagformulier voor schaafmessen op maat zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op.