Slijperij in Leeuwarden - Veldman Slijptechniek

Bent u op zoek naar een slijperij in Leeuwarden en omstreken voor het CNC slijpen van uw gereedschappen? Dan bent u bij gereedschapslijperij Veldman Slijptechniek in Heerhugowaard aan het juiste adres! Onze slijpservice ophaaldienst rijdt één keer in de twee weken een route in Friesland en Groningen om uw te slijpen gereedschappen op te halen en terug te brengen. Of het nu gaat om het slijpen van een hardmetaal cirkelzaag, het uitvoeren van tandreparaties of het slijpen van kernboren, wij hebben de juiste kennis in huis om uw gereedschappen vakkundig te slijpen.

Veldman Slijptechniek, toonaangevende slijpservice in de regio Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht

Onze slijperij in de kop van Noord Holland beschikt over een modern en gevarieerd machinepark met CAD/CAM-koppeling. Zo hebben wij onder andere een Vollmer CNC-slijprobot met laadsysteem en twee Saacke CNC-slijprobots met slijpsteenwisselaar en paletlaadsysteem waardoor wij in staat zijn om 24 uur per dag hardmetalen cirkelzagen en CNC gereedschappen te slijpen en produceren. Deze moderne machines geven onze slijperij bovendien de mogelijkheid om zaagbladen te slijpen tot een diameter van 1350 mm! 

In onze slijperij in de regio van Leeuwarden produceren wij tevens alle schlicht- en schrobfrezen (ruwfrezen) voor de hout-, metaal- en kunststof verwerkende industrie. Ook voor het op maat produceren van trapfrezen en trapboren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer te weten komen over hoe Veldman Slijptechniek u van dienst kan zijn als het gaat om het (CNC) slijpen van verspanend gereedschap? Heeft u interesse in een specifieke profielfrees op maat? Of wilt u meer informatie ontvangen over de kosten van het slijpen van gereedschap bij onze slijperij in Leeuwarden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)72 57 10 135. Wij staan u graag te woord.

Eigen ophaaldienst voor slijpwerk in Leeuwarden

Uw te slijpen gereedschappen worden in overleg gehaald en gebracht door onze vertegenwoordigers. Ook is het mogelijk om het slijpwerk via de post naar u toe te sturen. Nadat wij uw gereedschap hebben ontvangen word deze in onze slijperij gereinigd waarna het met behulp van moderne CNC machines wordt geslepen. Na het slijpen worden uw cirkelzagen en overige gereedschap goed beschermend verpakt en op de afgesproken datum weer bij u afgeleverd.

Onze eigen ophaaldienst brengt en haalt slijpwerk in Leeuwarden in onder andere de plaatsen Drachten, Leeuwarden, Joure, Sneek, Bolsward en Heerenveen.

Heeft u interesse in onze slijpdiensten of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het slijpen van (CNC) gereedschap in Leeuwarden en omstreken? Neem gerust contact met ons op, wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Coaten van (CNC) gereedschap

Bij Veldman Slijptechniek is het mogelijk om uw boren en frezen te laten coaten. Dankzij het coaten van uw gereedschap gaat het langer mee, worden de snijsnelheden verhoogd en de bewerkingstijd van het materiaal verkort. Zowel bestaand als nieuw gereedschap kunnen wij voorzien van het juiste type coating. Neem contact met ons op voor meer informatie over het coaten van gereedschap of een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom kiezen voor Veldman Slijptechniek?

Wij zijn specialist op het gebied van het CNC slijpen van gereedschappen. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige slijperij in Leeuwarden voor het slijpen van zaagbladen en het CNC slijpen van gereedschappen? Dan bent u bij Veldman Slijptechniek in Heerhugowaard aan het juiste adres! Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onder andere:

  • Een eigen slijpservice routedienst voor slijpwerk in Leeuwarden. Uw te slijpen gereedschappen worden in overleg gehaald en gebracht door onze vertegenwoordigers.
  • Onze medewerkers beschikken over een brede kennis van slijpen
  • In onze slijperij hebben wij een modern en gevarieerd machinepark
  • Wij beschikken over een ongekende voorraad aan nieuwe gereedschappen
  • Een zeer korte levertijd van speciaal gereedschap
  • Eigen productie van onder andere volhardmetaal schachtfrezen

Levering nieuw (CNC) gereedschap

Naast het slijpen van gereedschap kunt u bij Veldman Slijptechniek ook terecht voor standaard en speciaal gereedschap voor (CNC) machines in de hout-, metaal- en kunststof verwerkende industrie. Via onze webshop kunt u uw standaard gereedschap direct bestellen en wordt het via de post bij u afgeleverd. Doordat wij beschikken over een ongekende voorraad aan gereedschappen zijn wij in staat zijn om uw gereedschap zeer snel te leveren. 

Wanneer u interesse heeft in speciaal gereedschap of een offerte op maat wilt ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@veldmanslijptechniek.nl of bel ons op +31 (0)72 57 10 135.

Bekijk ook eens onze pagina voor een slijperij in Noord Holland, slijperij in Amsterdam, slijperij in Drachten of slijperij in Purmerend.